blank

CARantén

tematikus rendezvények

Együtt, biztonságban

A vállalati rendezvények, konferenciák, képzések új generációja,
mely innovatív megoldást kínál a koronavírus hatására a rendezvény piacon.

Ügynökségeknek

CARanténnal keretet kínálunk rendezvényének, melyet tartalommal, színnel, programmal tölthet ki.

A Keretrendszer moduláris felépítésének köszönhetően egyes elemek pl. helyszín és technika saját erőforrásból is megvalósítható. Igény esetén ez esetben is tanácsokkal támogatjuk a sikeres megvalósítást a keret további elemeinek biztosításával.

Cégeknek

CARantén teljes koncepcióját tervezett vállalati rendezvénye szolgálatába állítjuk.

Minden esetben a megrendelőink igényeihez igazodva, nem csak tanácsokkal támogatjuk a sikeres megvalósítást, hanem a teljes programot, a műsort és interaktív felületeket, valamint a tevékenységeket is biztosítjuk, teljes körű rendezvényszervezői szolgáltatást nyújtunk.

Az esemény

Az iparági szolgáltatók és a rendezvények nélkül maradt vállalatok bizonytalan helyzetére kiszámítható és biztonságos megoldást dolgoztak ki az ötletgazdák. A különleges szakmai összefogási csoport CARantén koncepciója, pandémia proof, iparágakon és szolgáltatókon átívelő komplex megoldást biztosít bármilyen típusú rendezvény megvalósítására.

A CARantén eseményen a vendégek saját autójukban ülve és a megfelelő rádió frekvenciára hangolva újszerűen élhetik át a rendezvények, konferenciák, képzések élményét ötvözve az online technika tárházát a személyes jelenlét varázsával. Így a résztvevők, mint egy hagyományos rendezvényen megoszthatják gondolataikat, kapcsolódhatnak egymáshoz a különböző online platformok közös használatával. A különleges catering boxok pedig az ilyen eseményeken megszokott finom falatokat garantálják a megfelelő higiéniai körülmények biztosítása mellett.

Részletek és további információ