Complet rendezvényszervezés

– az álomtól a megvalósításig

 

A Complet Event & Catering csapatával több mint 25 évnyi szakmai tapasztalattal, minden részletre gondosan ügyelve váltjuk valóra megrendelőink igényeit.

Segítünk az ötletelésben, a tervezésben, megszervezzük és tökéletesen megalkotjuk, amit megbízónk megálmodott.


Saját modern konyhánk és korszerű eszközparkunk, profi séfünk és sokéves catering tapasztalatunk nagyban segíti rendezvényszervező kollégáink munkáját.

silk
complet_asztaldekor1

Céges rendezvények szervezése

  • segítünk megtalálni az ideális rendezvénytípust
  • felkutatjuk a megfelelő rendezvényhelyszínt
  • kreatív munkával támogatjuk a megrendelő kívánságát
  • kiváló catering szolgáltatásunkkal növeljük az esemény fényét
  • sokéves rutinunkkal hozzájárulunk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához

Partnertalálkozók, konferenciák, tréningek, szakmai napok, állófogadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, csapatépítők, céges karácsonyi rendezvények, családi napok és sportnapok szervezésével forduljon hozzánk bizalommal!

marvany_1
ceges
marvany_1
eskuvo1

Privát rendezvények, ESKÜVŐ szervezés

Élete Nagy Napja.

A nap, amire örökké emlékezni fog…
Tökéletesnek kell lennie!

Esküvői helyszín, vendéglista, esküvői ceremónia, esküvői meghívó, esküvői dekoráció, esküvői menü, esküvői italkínálat, esküvői műsor, esküvői zenekar… és még sorolhatnánk. Rengeteg a tennivaló egy ilyen fontos esemény előtt. Pedig ennek az alkalomnak tényleg hibátlannak kell lenni! Mondja csak, segíthetünk?

Ezen a különleges és kivételes napon ne legyen másra gondja, csak a vendégekkel foglalkozni, a többit bízza a Completre!

A Complet biztosítja a megfelelő helyszínt, szolgáltatja a tökéletes cateringet, vállalja a díszítést és az helyszín berendezését, az asztalok mesés megterítését is. 

VELÜNK TELJES A KÉP!

Munkatársaink többezer (!) sikeresen lebonyolított, minőségi rendezvény-tapasztalattal készséggel állnak rendelkezésére. Mindenben segítünk a tervezéstől a megvalósításig.

Forduljon hozzánk bármilyen kérdéssel, kéréssel bizalommal!