Complet rendezvényhelyszínek - Klebelsberg kastély Klebelsberg
kastély
Klebelsberg Kastély – 1028 Budapest, Templom u. 12-14. RÉSZLETEK ↓ A mesés Klebelsberg-kastély Budapest II. kerületében található. A korábban hosszú évekig méltatlanul romosodó, majd szerencsére gyönyörűen felújított, kultikus épületet 2017-ben adták át, mint színvonalas rendezvényközpontot és szálláshelyet…

blankKörasztal
Klebelsberg terem:  60 fő

Interaktív terem: 40 fő

VIP szalon: 50 fő

Corvin terem: 10 fő

blankKoktél / állófogadás
Klebelsberg terem:  40 fő

Interaktív terem:  30 fő

VIP szalon:  45 fő

Corvin terem: 

blankSzínházi ültetés
Klebelsberg terem:  50 fő

Interaktív terem:  30 fő

VIP szalon:  40 fő

Corvin terem:  20 fő

silk
Complet rendezvényhelyszínek - Klebelsberg kastély

Romantikus rózsakert és kastély Budapesten

A mesés Klebelsberg-kastély Budapest II. kerületében található. A korábban hosszú évekig méltatlanul romosodó, majd szerencsére gyönyörűen felújított, kultikus épületet 2017-ben adták át, mint színvonalas rendezvényközpontot és szálláshelyet.

A pesthidegkúti épület és hatalmas kertje álomhelyszínt biztosít romantikus, elegáns rendezvényekhez – főleg kisebb (100 fő alatti) esküvőhelyszínnek ajánljuk.

Érdekesség: a kertben található rózsákat állítólag maga József főherceg ajándékozta kiemelkedő kultúrpolitikusunknak.

Complet rendezvényhelyszínek - Klebelsberg kastély

2017. nyarán nyitotta meg kapuit a felújított Klebelsberg Kastély, amely kulturális örökségünk bemutatásán túl szállodai szolgáltatásokat biztosít a nagyközönség számára.

A kastélyt Magyarország öt kultúrtörténetileg legfontosabb épületegyüttese között tartják számon. Gróf Klebelsberg Kuno kultuszminiszter itt élt 1932-ig, halálig.

A Klebelsbereg által több ütemben bővített épületet a második világháború után már csak üdülőnek használták. 1949-ben kisajátította az állam a kastélyt. A szocializmus alatt számos intézmény működött a kastélyban.

16 éven át méltatlanul üresen és lakatlanul állt az épületegyüttes, azonban az állam által elkülönített források segítségével megindult a felújítása 2015-ben. A 900 millió forint értékű beruházás lezárulására, valamint a kastély átadására 2017-ben került sor.

Az ifjú pár részére 2 apartman is biztosított az emlékház emeletén az esküvő idejére.

A helyszín kiváló üzleti események, konferenciák, partnertalálkozók megrendezésére is, a gyönyörű környezet bármilyen rendezvény hangulatát emelkedettebbé varázsolja.

Romantikus esküvő a Klebelsberg kastélyban

A romantikus és klasszikus rendezvény helyszínt keresők számára ideális választás a pesthidegkúti kastély.

Tetszik a helyszín? Konzultáljon rutinos rendezvényszervezőinkkel

+ 36 30 932 3236

blank
blank