Petneházy
Club Hotel
1029 Budapest, Feketefej u. 2-4. RÉSZLETEK ↓ Egy többhektáros, varázslatos, ősfás természetvédelmi terület közepén található parádés rendezvényhelyszín, amely kiválóan alkalmas elegáns esküvők, valamint céges csapatépítők, konferenciák, családi napok megrendezésére…

blankKörasztal
Panoráma terem
180 fő

Körterem
180 fő

blankKoktél / állófogadás
Panoráma terem
200 fő

Körterem
180 fő

blankSzínházi ültetés
Panoráma terem
200 fő

Körterem
180 fő

silk
petnehazy-2

Festői környezet Budapest területén belül

A rendezvényhelyszín a Petneházy Club Hotel területén található. Ha esküvői-, vagy egyedi rendezvényhelyszínt keres Budapest területén, amely kellően távol van a város nyüzsgő zajától, de alig 10 percre a belvárostól, ez a megfelelő választás.

A gyönyörű zöld környezet, az elbűvölő tájvédelmi körzet magával ragadó élmény – és valóban varázslatos “fotóhátteret” biztosít rendezvényéhez.

Két panorámás rendezvénytermünk, tárgyalóházaink és profi csapatunk áll szíves rendelkezésére.

blank

A Petneházy Club Hotel egy többhektáros, varázslatos, ősfás természetvédelmi terület közepén fekszik, igazán romantikus környezetet biztosít minden különleges esemény számára.

Ezen a rendezvényhelyszínen nem kell a meghívottak elszállásolásán sem töprengeni, a hotel 77 szobájában akár az egész vendégsereg meg tud pihenni a rendezvényt követően.

Izgalmas ízek, stílusos tálalás egy mesébe illő helyszínen: bízza ránk az alkalomhoz illő fogások kiválasztását, a terítést, a dekorációt, vagy akár a teljes rendezvény megszervezését.

A helyszín kiválóan hő-, és hangszigetelt, klímával felszerelt. 

Esős idő esetére a varázslatos Panoráma terem is igénybe vehető, amely a nevéhez méltón csodás kilátást nyújt a Budai hegyekre. A terem a hotel lobby részéből nyílik, könnyen megközelíthető.

A Körterem kertkapcsolatos, a terem fala körben felnyíló ajtókkal a zöld környezetre csodálatos kilátást enged egyszerre biztosítva a kint-, és bent-érzését. A teremhez tartozik egy kisebb szoba is, mely használható öltözőként, vagy esküvő esetén az ajándékok tárolására.

Emellett a kertben található a stég, szertartások kedvelt helyszíne, de berendezhető szabadtéri lounge saroknak is a vacsorát követően, ahol a vendégek lazíthatnak a tánc mellett.

Álomesküvő a Petneházy Club Hotelben

A Petneházy Club Hotel tökéletes választás azoknak a házasulandó pároknak, akik Budapest közelében,
mégis a város zajától távol szeretnék átélni a Nagy Napot.

Tetszik a helyszín? Konzultáljon rutinos rendezvényszervezőinkkel

+ 36 30 932 3236

blank
blank