COMPLET Catering

Rendezvényeinken változatos, szezonális menüket kínálunk a magyar és nemzetközi konyha ízeivel, különös tekintettel a friss, helyi, fenntartható alapanyagokra.

Menüinkben szerepelnek az ügyfelek kedvencei, a jól bevált klasszikus receptek, valamint újdonságaink, vagy épp az évszakhoz, vagy az eseményhez illeszkedő fogások egyaránt.

A vegetáriánus, vegán, glutén- és laktózmentes ételekből is széles kínálattal rendelkezünk.

Bármelyik menünket is választja, az összeállítást mindig ügyfeleinkkel együttműködve, rugalmasan kezeljük. Ha pedig teljesen egyedi menüsort szeretne, azt is összeállítjuk Önnek.

Rendezvényszervezőink mindig ‘szimbiózisban léteznek’ az ügyfelekkel, hogy velük közösen állítsák össze a tökéletes menüt, amelyet kifejezetten az ő igényeikhez és kívánságaikhoz igazítanak.

A Complet rendezvényein az a célunk, hogy az étel-, és ízélmény tökéletes és emlékezetes, a látvány pedig lélekzetelállító legyen.

minta_3
KelemenZoltanChef

Egy jó étel és körítés alapjaiban határozza meg a rendezvény minőségét.
25 éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező catering szolgáltatóként állunk partnereink rendelkezésére!

Tapasztalt séfünk, Kelemen Zoltán minden rendezvényhez külön, a válogatott alapanyagokból, saját konyhánkban, egyedileg komponálja a menüsort, legyen az egy 50 fős mini családi esemény, vagy többezer fős vállalati rendezvény.

Megbízható csapatunk szakértelme, rutinja és munkaszenvedélye, valamint a precíz tervezés és előkészítés garantálja, hogy a catering, party service szolgáltatásunk kifogástalan legyen mind ízek, mind megjelenés tekintetében.

Complet Biztonság

Complet BIZTONSÁG

Legyünk biztonságban, Együnk biztonságban

A catering szolgáltatás területén a Covid járványhelyzetre adott – de azon túlmutató – válasz a maximális vendégbiztonság érdekében. Ez a Complet Biztonság.

A szolgáltatásról néhány szóban:

Higiénia – oktatás, feltételek biztosítása, betartás
✔ Fertőtlenítés – terület- eszközfertőtlenítés, kézfertőtlenítő kihelyezés, fertőtlenítő kendő
Leheletvédelem – Plexi fal a büfépultokon
Védőeszköz használat – Maszk, kesztyű használat, személyes higiénia magas fokú biztosítása
Catering megoldások – Tálalás szakács, felszolgáló által, egyszemélyes adagok, tálalási mennyiség csökkentése, gyakori frissítés

Gondoskodunk a higiéniai biztonságról vendég oldalról és szolgáltatói oldalról egyaránt. Rendszeres ellenőrzéseket végzünk. További élelmiszer higiéniai rendelkezéseket vezettünk be, fokozottan ellenőrizzük a beszerzési forrásokat, igyekszünk a feldolgozást és kihelyezéseket zárt rendszeren belül megoldani.

A rendezvények során ún. járvány-kompatibilis vendéglátást dolgoztunk ki, amely kiemelten az egészségvédelmet tartja szem előtt.

Amennyiben további részletekre is kíváncsi, esetleg konkrét rendezvényére szeretné igénybevenni a Complet Biztonság szolgáltatást, kérje egyedi ajánlatunkat, a bevezetett új szabályokat rendezvényére alakítjuk!

– CATERING, PARTY SERVICE –

Complet - rendezvényszervezés

Rendezvényszervezőknek

Legyen szó szűkkörű családi eseményről, vagy többszáz fős céges rendezvényről, tapasztalt catering szolgáltatóként állunk partnereink rendelkezésére. 

Cégeknek

Céges eseményekhez catering szolgáltatás, helyszín biztosítás, vagy komplett rendezvényszervezés
több, mint 25 éves szakmai rutinnal és tapasztalattal

Esküvőkre

Alkalomhoz illő menüsor, kifogástalan tálalás – egyéni igényekre szabva. A több, mint 25 éves catering tapasztalatunk garancia arra, hogy a Boldogító Igen maradhasson fókuszban.

– HANGULATOK –

– KOMPLETT MEGOLDÁSOK –

 

Megbízható catering alapunkra támaszkodva a rendezvényszervezés további feladataiban is segítségére lehetünk.
Válogasson a helyszínek közül vagy nézze meg komplett rendezvény megoldásainkat!